bytt blogg!

tänkte bara säga att jag inte kommer skriva nå mer på den här bloggen tror jag,nu för tiden hittar ni mig här.

super helg


Hade en trevlig kväll igår,jag och emma körde mopparna från mig till emma sen kom sanna. vi drog sedan till obbola för att träffa grabbarna men när vi kom dit så hade dom farit till holmsund så vi träffa ellen rebecka lisa och bea sedan körde vi efter nå as läskiga killar. Vi for sen till statiol och köpte pizza som vi stoppa i ugnen sen spårade vi ganska rejält tills ca 1 då vi följde med sanna påvägen hem.

ganska söt bild som emma tog idag,vi sov iallafall till elva sedan klev vi upp och gjorde oss klara,klockan tolv var vi vid storsjö där vi jobbat i tre timmar med att låta barnen skjuta och tävla om att få en keps. Det har iallafall varit jätte härligt väder idag så jag frös inte när jag burna hem med moppen. Nu ska jag ta en powernap tills familjen kommer hem sen ska vi ut och käka så det blir underbart gott!

det har en mening,allt vi gör.

jag har ingen ork till att skriva,därför står bloggen åt sidan. Jag har ångest över ett sms jag skickade till en person inatt,önskar att jag aldrig gjort det. Träningarna rullar på som dom ska,är väldigt sliten i kroppen för jag tränar oftast varje dag i veckan,fast har ingen match idag eller imorgon så det känns mer än skönt! Funderar att byta från blogg så jag kan mobil blogga med bilder osv,känns som det skulle vara bättre. Nu ska jag upp och fika,göra mig i ordning,ringa liv sen fara till jens,ååh vad jag har saknat min fina vän. kvällens planer är inte bestämda än,vi hörs. puss


det är okej att känna.


hittade den här på saras blogg,och den här filmen tog rätt in i hjärtat. lägg ner lite mer än fem minuter och kolla,inse hur jävla starka och duktiga alla är som drabbats av cancer!! sjukdom-försvinn.

sandra lundmark.


jag skulle vilja tillägna ett inlägg åt min fina vän på den här bilden ovanför. Jag fattar inte hur mycket en person kan sprida så mycket energi till mig som hon gör. Hon visar mig,och alla runt om henne vad glädje är,för vad som än händer-så skrattar hon alltid och det smittar av sig. Jag kanske säger det för sällan,men jag hoppas att du förstår hur mycker jag älskar dig sandra,och att jag uppskattar dig till tusen. jag är så jäkla glad att jag har dig,vet du det? Jag har inte så mycket mer att skriva,men jag vill att du ska få veta att du är underbar. Våra snygga dans moves,humorn,skratten,allt prat. du har ett hjärta av guld,kom ihåg det.♥ (och jaaag kommer sakna dig nu när du sticker till turkey)

i wanna see your face everytime i come home.

jag tänker först börja med att säga förlåt för att jag inte varit så bra på att uppdatera till er,men jag har inte haft så mycket tid. I helgen var det noliacupen,vi åkte ut i semifinalen mot dom som vann och på lördagen firade vi sanna,hoppas du är nöjd med kvällen för jag tyckte iallafall det var jätte roligt! Skolan är igång och vi har hunnit hälften av veckan sedan blir det helg. Ska egentligen ha moppeprov imorgon men jag känner verkligen att jag inte kan nånting så jag ska flytta det till nästa vecka eller något,är inte alls förberedd. Vet ni vad som händer imorgon? förhoppningsvis kommer min mobil,men det bästa av allt är att livan kommer hem från turkiet,soooom jag har saknat henne alltså. hoppas bara hon inte är alldeles för brun,för då tänker jag inte umgås med henne,haha nä jag skoja bara. Nej nu ska jag krypa ner till sängs,ha en bra. puss

its soon friday.

har kommit hem från innebandymatch för ett tag sen,vi mötte röbäck och matchen slutade 2-2. Spelade ca två byten innan jag klev av,min kropp började skaka som ett jävla as och magen knep så jag satt hela första och andra halva innan jag tog en alvedon,värmde upp och spelade igen vilken faktiskt ändå gick bättre än vad jag trodde för jag trodde kroppen skulle strejka på en gång. Nu ska jag stoppa i mig en frukt,snabb duscha,läsa igenom moppeboken sedan ta en tidig kväll för det känns som febern är påväg. Imorgon blir det moppekörning 7-9 sedan tillbaka till skolan,har även kamratstödjar foto. nä nu ska jag gå,see ya tomorrow!

RSS 2.0